Velkommen på babysang!

Velkommen på babysang!

Oppstart Eidsvoll og Råholt 21. januar. Oppstart Hurdal 27. februar. Velkommen til små og store! :-) 

Du/dere synger kanskje for barnet deres hjemme? På babysang vil du få mulighet til å synge kjente barnesanger, rim og regler og å lære nye sanger med bevegelser, sammen med andre mødre og fedre i trygge omgivelser. Vi synger alle med den stemmen vi har! Husk at DIN stemme er den vakreste for ditt barn!

Babysangen er for babyer fra 3-12 måneder. Vi har en sangstund som varer ca. 30 min, deretter er det felles lunsj og sosialt! Babysang er en del av trosopplæringstilbudet i våre menigheter, men alle som bor i nærområdet er velkommen! Det er ikke noe krav om at babyen må være døpt for å delta. I Eidsvoll bruker vi kirkerommet, som setter en flott ramme for babysangen! På Råholt og i Hurdal bruker vi menighetshuset.

Tid og sted for høstens babysang er:

Råholt: Annenhver mandag kl 11.30-13.00. Oppstart 21. januar. Drop in-tilbud (Babysang-tilbudet på Råholt har tidligere vært arrangert som kurs, men nå har vi gått over til drop in. Tilbudet er det samme, eneste forandring er at man ikke trenger å melde seg på, men at man bare kan droppe innom når man har mulighet.) Det er gratis å delta! Kontaktperson: Åse Kristine tlf: 46624854/aase@eidsvoll.kirken.no

Eidsvoll (Feiring og Langset er sammen med Eidsvoll): Hver mandag kl 12.00-14.00. Oppstart 21. januar. Babysangkurs som går over 10 ganger, meld deg på via linken under. Babysangkurset er gratis å delta på. Kontaktperson: Kristin tlf: 48895151/kristin@eidsvoll.kirken.no. 

Hurdal: Hver onsdag kl. 12.00-14.00. Oppstart 27. februar. Det er gratis å delta! Påmelding til babysangen i Hurdal sendes på sms til Wenche: 97971248

PåmeldingBabysang

 

 

 

 

 

 

 
Del denne artikkel på e-post