Eidsvoll Soul Children/Teens

Eidsvoll Soul Children/Teens

Kor for gutter og jenter fra 5. klasse som liker å synge og danse! 
 

Eidsvoll Soul Children, kor for gutter og jenter i aldersgruppen 5.-10. klasse, øver annenhver tirsdag (oddetallsuker) kl. 18.30-20 på Råholt menighetshus.

Eidsvoll Soul Teens, kor for gutter og jenter som har fylt 14 år og oppover, øver annenhver tirsdag (oddetallsuker) kl. 20-21 på Råholt menighetshus.

Neste øvelse for både Eidsvoll Soul Children og Eidsvoll Soul Teens er tirsdag 29. januar. Velkommen til både gamle og nye sangere! 

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon/har spørsmål:

Åse Kristine Norlund

Mobil: 46624854

E-post: Ase.Norlund@eidvoll.kirken.no

 

Eidsvoll Soul Children ble startet av Anne Kjersti Korsmo i 2011. Etter hvert ble det også dannet en Teens-gruppe. Eidsvoll Soul Children/Teens er for gutter og jenter i hele Eidsvoll og Hurdal,  fra 5. klasse og oppover. Vi opptrer flere ganger i løpet av året, og deltar på den internasjonale Soul Children festivalen i Oslo annethvert år. (https://soulchildren.no/festivalen/). Tre dimensjoner er like viktige i Soul Children/Teens: Det musikalske, sosiale og åndelige! Vi leker, synger fengende sanger, mange med bevegelser!

Eidsvoll Soul Children er et av 80 lokale Soul Children kor i hele Norge. Pilotkoret er Oslo Soul Children, som ble startet av Ragnhild Hiis Aanestad i 2001. Dette er et kor for sangere i alderen 10-16 år, som synger musikk i stilartene gospel, rock, pop, soul og R`n B. Etterhvert utviklet dette seg til et korkonsept, som resulterte i en stor korbevegelse som nå har 70 lokale kor i Norge, samt kor i Japan, Indonesia, Bangladesh og Slovakia. Etter hvert fikk Oslo Soul Children tett tilknytning til Acta - Barn og Unge i Normisjon, region Øst, og enda seinere har dette blitt et satsingsområde for Acta og Fribu - Frikirkens Barn og Unge.
Del denne artikkel på e-post