Tweensdag!

Tweensdag!

Tweensdag 9. juni 2018 for gutter og jenter i 5.-8. klasse.

Bli med på en spennende Tweensdag!

9. juni kl. 10 arrangeres en spennende Tweensdag på Badet kulturtun for 5.-8. klassinger i Eidsvoll og Hurdal. Det er Eidsvoll og Hurdal menigheter som arrangerer, og alle er velkommen!

Temaet for dagen er «Take care». Det handler om at vi skal ta vare på oss selv og hverandre, og at vi skal stå for det vi mener og kjempe for rettferdighet. Alle tweens som deltar får velge seg en aktivitetsgruppe. Det blir med dyktige instruktører i alle gruppene. Gruppene man kan velge mellom er: Kampsport, dans, kor/solist, matlaging, drama, sjakk, film/foto/redigering og kunst/graffiti. Noen av gruppene har plassbegrensning, så her gjelder det å melde seg på i tide!

Tweensdag er en unik mulighet til å få nye venner! Det er også en fin anledning til å prøve seg på en aktivitet man synes virker spennende, eller som man har lyst til å bli bedre på! Dagen avsluttes med en Tweensgudstjeneste i Eidsvoll kirke kl. 20, der alle er hjertelig velkommen til å komme å få en smakebit av hva deltakerne på Tweensdag har fått være med på!

Pris for å delta på Tweensdag (da er mat og alt inkludert): 100,- 

Ønsker du å melde deg på, send en mail til trosopplæringskoordinator i Eidsvoll og Hurdal Åse Kristine Norlund aase@eidsvoll.kirken.no med: Navn, ønsket aktivitetsgruppe (kampsport, dans, kor/solist, matlaging, drama, sjakk, film/foto/redigering og kunst/graffiti) og kontaktinformasjon til en foresatt. Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt: 46624854

Håper akkurat DU blir med!

 

 
Del denne artikkel på e-post