Hekta Vinterleir 2019 - 1.-3. februar - konfirmanter og ungdomsledere

Hekta Vinterleir 2019 - 1.-3. februar - konfirmanter og ungdomsledere

Hekta Vinterleir 2019 - 1.-3. februar - for konfirmanter og ungdomsledere

Kjære konfirmanter og ungdomsledere

Velkommen på konfirmantleir i Håkons Hall 1. – 3. februar 2019

AVREISE fredag fra Eidsvoll kirke - oppmøte kl 15.30 - bussen triller presis kl 16.00, de som ikke er i bussen da blir ikke med!
HJEMREISE søndag fra Lillehammer - bussen triller kl 19.00 - Kommer tilbake samme sted søndag ca 20.45.
 
Dette blir en av konfirmanttidens store happeninger!
Du kan se frem til to hele døgn med mye fart og moro!  De fleste kommer med buss til Håkons Hall. Menigheten din gir beskjed når bussen går. Bussoversikt kan du også finne her på nettsiden. De som kommer til Lillehammer stasjon, blir møtt der og kjørt til Håkons Hall. Gi beskjed når du kommer. Det er mulig å parkere like ved Håkons Hall. Det er åpent for registrering fra kl. 17.30.  
 
Ved ankomst til Håkons Hall vil dere bli møtt av verter. De viser dere veien gjennom en kulvert. (Tunnel inn i Håkons Hall) Her skal nemlig alle ski og brett stå slik at dette ikke blir borte. Kulverten er låst hele tiden. Dere kommer inn i den stor hallen og blir ønsket velkommen!  Herfra blir dere fulgt til soveplassen. Gutter og jenter sover hver for seg. Det serveres kveldsmat like etter ankomst. Det blir også nattmat før du legger deg.  
 

TA MED:

Alle må huske varme klær og vintersko. Det er snø og mange kuldegrader! Det meste av informasjonen om leiren står i leirbrosjyren vår. Den ligger også på nettsiden. Her finner du en pakkeliste på siste side. www.konfirmantleiren.no   Det er madrasser til alle. Derfor trenger du ikke liggeunderlag. Ta med deg sovepose, laken til madrassen, pute, gode innesko, f.eks. joggesko, Bibel, Konflogg-boka hvis du har, penn, kopp, masse varme klær, ullsokker, vintersko, lue, votter, skjerf eller ullbuff, ullundertøy, vinterbukse/overtrekksbukse, vindtett utejakke og ullgenser. Da vil dere ha mest glede av de fantastiske vinteropplevelsene. Hvis du skal i Hafjell, må du ta med slalåmski, telemark eller snowboard. Skal du bade, tar du med badetøy. Du tar også med toalettsaker og håndkle. Vi har en HEKTA-butikk som selger hettejakker og hettegensere, t-skjorter m.m. Vi skal ha en miljøvennlig leir. Det betyr at koppen må du ha med deg til alle måltider. Drikkeflaske er også godt å ha med og en liten sekk når du skal på en aktivitet.
 
Nesten alle aktivitetene er utendørs i de flotte anleggene rundt Lillehammer. Her trenger du alle de varme klærne du har med deg. Grillene står varme på utearenaene og maten her er inkludert i prisen for leiren. Det er også bål hvor dere kan få litt varme.  
 

Enkle regler

Det er ikke lov å forlate Håkons Hall når det er program. Hvis du trenger godteri, så ta det med hjemmefraRusmidler har ikke noe på leiren å gjøre. Bruk av dette fører til hjemsendelse
 

Global-marked

Lørdag ettermiddag har vi et morsomt marked hvor alle går rundt og både kjøper og selger tjenester og varer. Veldig gøy og en flott måte å bli kjent med nye.  Pengene går til utdanning og helse for barn og ungdommer i Uganda. Prosjektet heter ”Hånd i hånd Uganda” og ledes av en gruppe på Hadeland. Dette er et prosjekt som HEKTA har støttet i mange år. Her går hver krone til skolemateriell og helsehjelp. Alle jobber frivillig i dette hjelpeprosjektet. I fjor kom det inn ca. 48 000. I år håper vi på minst like mye. Ta gjerne med 50 – 100,- kr. Det handler om en mer rettferdig verden! Alle kan gjøre noe!! Tomflasker kaster vi ikke i søpla. Hver flaske går til Uganda. Se etter kasser i hallen! En gruppe fra Hekta var i Uganda sommeren 2016. Se film fra turen og informasjon om prosjektet vårt på nettsiden.
 

Aktivitetene 

Alle får den aktiviteten dere har ønsket begge dager. Det er god kapasitet på alle arenaer. Masse gøy å være med på! Håper du husker hva du har meldt deg på. Spør de ansatte fra din menighet. Det henger også lister i Håkons Hall hvor du skal. Bussene står utenfor Håkons Hall og det er guider som hjelper deg å finne din buss. Noen har kort vei og går til aktiviteten. Dere møter utenfor for felles avgang. Ta gjerne med deg badetøy. Blir det kaldt eller du avslutter en annen aktivitet pga kulde, er det deilig med et bad. Du får badebillett ved ankomst til Jorekstad. Det er mye du kan være med på inne i Håkons Hall også. De fleste aktivitetene ledes av profesjonelle instruktører fra Håkons Hall. De sørger for at sikkerheten er godt ivaretatt. Vi er heldige som får være i Håkons Hall og for alle aktivitetene de har forberedt. Du er forsikret gjennom menigheten din.  
 

Ungdomsledere og voksne ledere

I Håkons Hall vil det være ca. 200 ungdomsledere som skal gjøre leiren til en god  opplevelse for deg! De vil ha ansvaret for mye av programmet, og de vil lede de små samtalegruppene som skal møtes flere ganger i løpet av helga. Gruppene møtes der dere sover. Gruppelederne er der for dere, og de skal sørge for at du har det bra. De ansatte vil også være mye i miljøet på leiren. Ta kontakt med en leder hvis du trenger hjelp. Leiren har eget helseteam. Ca. 100 voksne og foreldre er i Håkons Hall og hjelper oss med matservering, rydding og vakthold. Flott med deres innsats. Leiren har også et lite kapell som du kan besøke. Der vil det alltid være noen å snakke med.
 

Bilder og film

Det blir tatt både bilder og film i Håkons Hall. Dette blir bl.a. brukt i aviser og menighetsblader. Filmene blir lagt på Youtube. Gi beskjed hvis du ikke ønsker at bilder av deg skal publiseres.
 
Åpningssermoni ved hoppbakkene med tenning av konfirmant-ilden (OL-ilden) fredag kl. 20.30. Åpent for alle! Verdt å få med seg også for alle foreldrene som blir med. Alle må kle seg godt.
 
Søndag pakkes bussene fra kl. 17.00 – 17.45. Deretter er det avslutningsshow. Leiren avsluttes ca. kl. 18.45.
 
Nå er det kort tid til vi møtes. Det er laget et spennende program. Håper du er innstilt på å gjøre leiren hyggelig for deg selv og alle de andre som kommer til Håkons Hall.
Mange vil bli kjent med deg☺ Du kan glede deg!!
 

VELKOMMEN!

 

 
Vennlig hilsen
Åse Mari Kessel, leirleder  
E-post: kessel@konfirmantleiren.no Del denne artikkel på e-post